Plašākai publikai sevi piesaka Ineses Bērziņas kvartets

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar dziesmu «Inese» plašākai publikai sevi piesaka dziedātājas Ineses Bērziņas kvartets. Inesi Bērziņu klausītāji atpazīs kā grupas «The Coco'nuts» pianisti un vienu no vokālistēm.

Paužot mīlestību pret tradicionālo džezu, dziedātāja kopā ar domubiedriem izveidojusi Ineses Bērziņas kvartetu, kura ietvaros izpilda svinga stilistikā ieturētu programmu, un publisko pirmo dziesmu «Inese» (Vārdi - Aleksandra Line, mūzika - Miķelis Dzenuška).

Dziesmas tapšana ir saistīta ar romantisku stāstu, kas klausītājus aicina arī mazās lietās saredzēt lielās kopsakarības.

«Sākotnēji es uzrakstīju dziesmu «Miķelis», kuru veltīju savam domubiedram un skatuves partnerim Miķelim. Pēc divām dienām arī viņam bija dziesma manā vārdā - «Inese». Dziesmai vajadzēja vārdus, taču tas man lāgā neizdevās, jo ir grūti rakstīt pašai par sevi. Tad nu sākumā dziedājām bez vārdiem,» atceras Inese, dziesmas teksta rakstīšanu uzticot Aleksandai Linei.

Ineses Bērziņas kvartets

Inese Bērziņa (vokāls)

Miķelis Dzenuška (klavieres)

Eduards Lipāns (tuba)

Artūrs Strautmanis (bungas)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu