Divu auto sadursmē Allažu pagastā gājis bojā viens no vadītājiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Ceturtdien vakarā Siguldas novada Allažu pagastā divu spēkratu sadursmē gājis bojā viens no autovadītājiem.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP), plkst.19.13 krustojumā ar autoceļu Garkalne-Alauksts notikusi automašīnu «Volvo» un «Pontiac» sadursme. Tajā cietis «Volvo» vadītājs, kurš pēcāk nogādāts medicīnas iestādē, bet «Pontiac» vadītājs no gūtajām traumām miris notikuma vietā.

Kā liecina VP apkopotā operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 110 ceļu satiksmes negadījumi, deviņās avārijās cietuši kopskaitā desmit cilvēki. Starp cietušajiem ir arī trīs gājēji un velosipēdisti.

Ceturtdien 57 ceļu satiksmes negadījumi reģistrēti Rīgas reģionā, 21 Kurzemē, 18 Zemgalē, desmit Latgalē, bet četri Vidzemē.

Diennakts laikā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformēti 514 protokoli, tostarp 121 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet viens - par agresīvu braukšanu.

Ceturtdien pie stūres alkohola reibumā pieķerti desmit autovadītāji - pieci Rīgā, pa diviem Kurzemē un Vidzemē, bet viens - Latgalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu