ĀM otrais sekretārs Everts pērn decembrī papildus atalgojumam saņēmis 4598 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ārlietu ministrijas otrais sekretārs Gunārs Everts pagājušā gada decembrī papildus ikmēneša atalgojumam saņēmis 4598 eiro, vēsta «Latvijas Avīze».

Dāsnas piemaksas pie ikmēneša atalgojuma bijušas arī citiem ministrijas darbiniekiem. Valsts sekretārs Andrejs Pildegovičs saņēmis - 1856 eiro, nodaļas vadītāja Sandra Salmiņa-Šuke - 1658 eiro, ministra padomniece Gunda Reire - 1588 eiro, Valsts protokola vadītāja Elita Kuzma - 1570 eiro, valsts sekretāra vietniece, administratīvā direktore Alda Vanaga -1547 eiro, vēstniece, departamenta direktore Aiga Liepiņa -1330 eiro, padomniece, nodaļas vadītāja Andra Kuzmina-Kovaļova - 1312 eiro, departamenta direktora vietniece, nodaļas vadītāja Iveta Šķiņķe - 1213 eiro, departamenta direktora vietniece Lolita Eriņa - 1212 eiro, padomniece Liga Usilenoka - 1174 eiro, padomnieks Ģirts Jaunzems - 1163 eiro, padomniece Vija Buša - 1151 eiro.

LETA jau ziņoja, ka pagājušajā gadā Ārlietu ministrija (ĀM) 514 darbiniekiem atbilstoši ikgadējās darbības un tās rezultātu novērtējumam izmaksājusi prēmijas 254 007 eiro apmērā, bet 68 darbiniekiem piešķīrusi naudas balvas par kopējo summu 66 631 eiro, aģentūru LETA informēja ĀM.

«Latvijas avīze» šodien vēsta, ka Administratīvā rajona tiesa pieņēmusi lēmumu, ka Ārlietu ministrijai ir jāatvainojas par informācijas slēpšanu un jāatklāj līdz šim slēptās ziņas par tās darbiniekiem izmaksātajām prēmijām, piemaksām un naudas balvām.

Ārlietu ministrijai ir ne tikai jāatvainojas un jāsniedz tai pieprasītās ziņas par ministrijas darbiniekiem 2017.gada pirmajos mēnešos izmaksātajām prēmijām, piemaksām un naudas balvām, bet arī jāatmaksā informācijas pieprasītājam 146 eiro liela valsts nodeva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu