Trešdien uz valsts robežām konstatēti 14 robežpārkāpēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Trešdien Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 28 likumpārkāpējus, bet uz valsts ārējām robežām pieķēra 14 robežpārkāpējus, informēja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Pāternieku robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā tika liegta vienam Krievijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija pietiekamu iztikas līdzekļu Šengenas zonu valsts apmeklējumam. Persona tika nosūtīta uz izceļošanas valsti.

Savukārt lidostas «Rīga» robežkontroles punktā tika konstatēti divi ārzemnieki - viens Krievijas un viens Gruzijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs, abas personas tika sauktas pie administratīvās atbildības.

Savukārt veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti četrām personām - trīs Krievijas un vienam Uzbekistānas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas pie administratīvās atbildības sauca desmit personas - sešus Latvijas, vienu Krievijas, vienu Igaunijas, vienu Serbijas un vienu Baltkrievijas pilsoni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu