Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dailes teātra aktieris Zāle pārsteidz ar drosmīgu foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/kasparszale

Dailes teātra aktieris Kaspars Zāle sociālajos tīklos nav tik aktīvs, kā uz teātra skatuves, tomēr ja viņš ko publisko, tad ar vērienu!

Sociālajā vietnē «Instagram» Zāle dalījies ar pikantu foto Ziemassvētku noskaņās, kurā redzams pavisam kails!

Jaunais

A post shared by Kaspars Zāle (@kasparszale) on

Šī nav pirmā reize, kad Zāle sevi kailu atrāda sabiedrībai - pērnā gada februārī aktieris publiskoja kailfoto, kurā redzams kails aukstā ziemas dienā.

Tāpat aktieris filmējies režisora Aika Karapetjana filmā «Pirmdzimtais», kurā viņam nācās izģērbties tūkstošu skatītāju priekšā. «Aiks man jautāja, vai es to varēšu, un es teicu - jā. Mana profesija paredz, ka man jābūt gatavam uz daudz ko, un es esmu gatavs izģērbties, ja šis solis ir pamatots. Protams, filmēties kailam nav viegli, jo neesi tikai tu un kamera, ir arī citi cilvēki. Taču neatceros, ka filmēšanas laikā būtu juties neērti. Biju pilnībā koncentrējies uz to, kas man jādara,» par lomu pašmāju kinolentē izdevumam «Privātā Dzīve» pastāstīja Zāle.

Kok Nese

A post shared by Kaspars Zāle (@kasparszale) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu