Aija Andrejeva gatavojas jaunā albuma veicināšanas koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dziedātāja Aija Andrejeva šīs dienas pavada radošajā nometnē, kur strādā pie jaunā albuma un koncertprogrammas «Mēs pārejam uz Tu» tapšanas, bet vakar, 16. janvārī, viņa kopā ar kolēģiem nosvinēja savu dzimšanas dienu.

«Es šeit ļoti labi pavadu laiku kopā ar brīnišķīgiem cilvēkiem, par kuriem droši varu teikt – jā, ar viņiem varu iet izlūkos. Esam labi pastrādājuši pie albuma programmas. Dziesmas ir ļoti labi ieskanējušās dzīvajā izpildījumā, tāpēc man ir prieks par padarīto, un ar nepacietību gaidām 14. februāri, kad programma piedzīvos savu pirmatskaņojumu Latgales vēstniecībā «Gors». Arī dzimšanas dienas svinības bija ļoti sirsnīgas: nobaudījām Kaspara Ansona gatavoto īpašo indiešu ēdienu un dāvanā saņēmu ģitāru *Guitalele*. Tagad vairs nav variantu: nāksies iemācīties to spēlēt un, kā tā skanēs, varēsiet dzirdēt koncertos. Nolēmām arī izsludināt papildkoncertu Liepājā, jo liepājnieki mūs mīl. Tātad 17. martā Liepājas teātrī tiekamies divreiz: plkst.15 un plkst.18.»

Foto: Publicitātes

Atgādinām, ka Aijas Andrejevas koncerti notiks arī 14. februārī Latgales vēstniecībā «Gors», 24. februārī Jelgavas Kultūras namā, 9.martā Valmieras Kultūras centrā un 23.martā – Rīgā, koncertzālē «Palladium».

Kaspars Ansons
Kaspars Ansons Foto: Publicitātes

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu