Modele Luīze Salmgrieze dzimšanas dienā meitiņai velta mīļus vārdus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ņujorkā dzīvojošā latviešu modele Luīze Salmgrieze sociālajos tīklos ir publiskojusi sirsnīgu vēstījumu savai un modeļu aģenta, portugāļa Nuno meitiņai Stellai.

«Mēs satikāmies šajā dienā pirms diviem gadiem un kopš tā laika esam bijušas nešķiramas. Viņa ir mana mīlestība, mans labākais draugs un vienmēr būs mans mazulītis! Paldies, Stella, ka izvēlējies mani kā savu mammu. Katrs mirklis ar tevi man ir ļoti nozīmīgs. Esmu lepna redzot, kā tu izaudz par asprātīgu, mīlošu un gudru meiteni. Priecīgu otro dzimšanas dienu, manu zvaigznīt!» sociālajā tīklā «Instagram» raksta māmiņa.

Kā jau ziņots, ar modeles pirmdzimtā vārdu saistās interesants stāsts – izrādās, Luīzei reiz bijis ļoti mīļš kaķis vārdā Stella, kurš nedēļu pēc meitiņas piedzimšanas devies uz citiem medību laukiem. Šis vārds Luīzei bijis ļoti mīļš, tāpēc ar to tagad lepojas arī viņas atvase.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu