Aktrise Bella Torna bērnībā cietusi no seksuālas vardarbības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20 gadus vecā amerikāņu aktrise Bella Torna, atbalstot iniciatīvu «Time's Up», sociālajā tīklā «Instagram» saviem sekotājiem paziņoja, ka lielāko daļu savas dzīves cietusi no vardarbības.

«Esmu cietusi no seksuālās un fiziskās vardarbības no pirmās dienas, ko varu atcerēties, līdz pat 14 gadu vecumam, kad man beidzot pietika drosmes naktī aizslēgt savas durvis un sēdēt pie tām. Visu sasodīto nakti.

Es gaidīju, kad kāds atnāks un atkal izmantos mani pret pašas gribu. Atkal un atkal es gaidīju, kad tas apstāsies, un ar laiku tas tā arī notika. Bet dažiem no mums nepaveicas tikt ārā no šīs situācijas dzīviem. Lūdzu, jau šodien iestājieties par katru cietušo dvēseli,» raksta aktrise.

Jau ziņots, ka 7. janvārī «Zelta globusa» balvu pasniegšanas ceremonijā lielākā daļa viesu bija tērpušies melnā, atbalstot cīņu pret seksuālu vardarbību. Uzmanību šai problēmai pievērš arī kustība «Me Too», kura aicina upurus neklusēt un dalīties ar savu stāstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu