15 slavenības, kurām šogad aprit 50

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/AFP/Scanpix

Lai gan filmu zvaigznes un mūziķi ir sevi padarījuši nemirstīgus kinolentēs un dziesmās, īstajā dzīvē viņiem nākas novecot tāpat kā parastajiem cilvēkiem. Izrādās, ka šīs slavenības šogad svin jau 50. dzimšanas dienu!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Daniels Kreigs

Angļu aktieris, dzimšanas diena - 2. marts. Pasaulē pazīstams kā spiega Džeimsa Bonda lomas atveidotājs.

 
Foto: AP/SCANPIX

Selīna Diona

Kanādiešu popdziedātāja, dzimšanas diena - 30. marts. Diona ieguva pasaules slavu ar 1997. gada filmas «Titanic» tituldziesmu «My Heart Will Go On».

 
Foto: MEGA/Scanpix

Kailija Minoga

Austrāliešu popdziedātāja, dzimšanas diena - 28. maijs. Viens no viņas slavenākajiem hitiem ir 2001. gada dziesma «Can't Get You Out of My Head».

 
Foto: AP/Scanpix

Terijs Krūzs

Amerikāņu aktieris un bijušais amerikāņu futbola spēlētājs, dzimšanas diena - 30. jūlijs. Pašlaik redzams komēdijseriālā «Brooklyn Nine-Nine».

 
Foto: AFP/Scanpix

Ēriks Bana

Austrāliešu aktieris, dzimšanas diena - 9. augusts. Pasaulē pazīstams ar dalību filmās «Hulk», «Munich», «Troy», «The Other Boleyn Girl» un «The Time Traveler's Wife».

 
Foto: AFP/Scanpix

Vils Smits

Amerikāņu aktieris, dzimšanas diena - 25. septembris. Amerikā kļuva populārs ar lomu seriālā «The Fresh Prince of Bel-Air», bet pasaulē vislabāk pazīstams ar dalību filmās «Men in Black», «Bad Boys», «Shark Tale», «I, Robot» un «Suicide Squad». Pašlaik redzams straumēšanas servisa «Netflix» filmā «Bright».

 
Foto: Reuters/Scanpix

Naomi Vatsa

Angļu aktrise, dzimšanas diena - 28. septembris. Plašāk pazīstama Vatsa kļuva, pateicoties lomām filmās «Mulholland Drive» un «The Ring». Viņa redzama arī kinolentēs «King Kong», «Birdman» un «21 Grams».

 
Foto: AP/SCANPIX

Hjū Džekmens

Austrāliešu aktieris, dzimšanas diena - 12. oktobris. Pasaulē vislabāk pazīstams ar Vilknadža lomu «X-cilvēku» sāgas filmās. Pašlaik Džekmens redzams kinolentē «The Greatest Showman».

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Sems Rokvels

Amerikāņu aktieris, dzimšanas diena - 5. novembris. Redzams filmās «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», «Mr. Right», «Laggies», «Seven Psychopaths», «Iron Man 2», «Moon», «Confessions of a Dangerous Mind» un citās.

 
Foto: AFP/Scanpix

Ouens Vilsons

Amerikāņu aktieris, dzimšanas diena - 18. novembris. Pasaulē pazīstams ar dalību filmās, piemēram, «Cars», «Zoolander», «Midnight in Paris», «Wedding Crashers», «Marley & Me», «You, Me and Dupree», «Starsky & Hutch». Pašlaik uz lielajiem kino ekrāniem redzams drāmā «Wonder» kopā ar aktrisi Džūliju Robertsu.

 
Foto: AP/SCANPIX

Brendans Freizers

Kanādiešu aktieris, dzimšanas diena - 3. decembris. Pazīstams ar pārgalvīgā Rika O'Konela lomu «The Mummy» sāgas filmās.

 
Foto: AFP/Scanpix

Lūsija Liu

Amerikāņu aktrise, dzimšanas diena - 2. decembris. Pašlaik redzama seriālā «Elementary», pazīstama arī ar dalību filmās «Kill Bill», «Charlie's Angels», «Chicago» un «Kung Fu Panda».

 
Foto: AP/SCANPIX

Ešlija Džada

Amerikāņu aktrise, dzimšanas diena - 19. aprīlis. Piedalījusies kinolentēs «Double Jeopardy», «Kiss the Girls», «Bug», «Frida», «Olympus Has Fallen» un citās.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Billijs Krudups

Amerikāņu aktieris, dzimšanas diena - 8. jūlijs. Redzams filmās, piemēram, «Almost Famous», «Watchmen», «Big Fish», «The Good Shepherd», «Jackie», «Spotlight» un «Eat Pray Love».

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Patrīcija Ārkete

Amerikāņu aktrise, dzimšanas diena - 8. aprīlis. Pazīstama ar lomu seriālos «Medium» un «CSI: Cyber», kā arī filmā «Boyhood».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu