Eimijas Vainhausas tēvs apgalvo, ka viņu regulāri apciemo meitas spoks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ir pagājuši vairāk nekā seši gadi, kopš 27 gadu vecumā atkarību izraisošo vielu dēļ no šīs pasaules aizgāja angļu dziedātāja Eimija Vainhausa. Lai arī viņa vairs nav starp dzīvajiem, Vainhausas ģimene apgalvo, ka Eimija viņus joprojām apciemo.

Slavenību dzīvesstila portālam «Page Six» Mičs Vainhauss atklāja, ka talantīgās mūziķes spoks regulāri parādās viņu mājā Kentā: «Mums ir savi momenti, it īpaši viņas dzimšanas dienā 14. septembrī. [..] Viņas gars ierodas un apsēžas manas gultas kājgalī. Tas sēž un izskatās tieši kā viņa ar savu skaisto seju, skatās uz mani.»

Tēvs uzskata, ka meita viņu un sievu Dženisu apciemo arī kā strazds, kas izskatās tāpat kā uz viņas rokas uztetovētais putns: «Ar mani notiek daudzas lietas, kuras nevaru izskaidrot.»

Kā jau ziņots, Eimija Vainhausa, kura gadiem cīnījās ar alkohola un narkotiku postu, 2011. gada jūlijā mira no saindēšanās ar alkoholu. Nāves brīdī dziedātājas organismā bija 416 miligrami alkohola uz 100 mililitriem asiņu, kas izrādījusies letāla deva. Par nāvējušu devu tiek uzskatīta alkohola koncentrācija 350 miligrami uz 100 mililitriem asiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu