Brieža menedžeris Siesta: Usikam ir nepatikšanas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Ukraiņu bokseri Oleksandru Usiku 27. janvārī Pasaules boksa supersērijas pusfinālā, kurā viņam «Arēnā Rīga» pretī stāsies Mairis Briedis, gaida nepatikšanas, portālam «fighttalk.net» sacīja Latvijas boksera menedžeris Alberts Siesta.

«Briedis ir ļoti gudrs, viltīgs, viņš pats sev ir melu detektors,» sacīja Siesta. «Viņš ir viens no tiem cilvēkiem, kuram labi padodas tas, ko iesāk. Reiz mēs braucām automašīnā un klausījāmies radio, un Mairis dziedāja līdzi. Toreiz nodomāju, ka viņš ir labs dziedātājs.»

Par visa turnīra galveno favorītu tiek uzskatīts Usiks, kurš, tāpat kā Briedis, savas karjeras laikā cīnījies bez zaudējumiem. Ukrainis bijis pārāks pār savu sāncensi visās 13 cīņās, no kurām 11 dueļos savu oponentu pieveicis ar nokautu vai tehnisko nokautu.

«Mairim ir visaugstākais izdzīvošanas instinkts, kādu man jebkad nācies redzēt. Briedis spēj salauzt nesalaužamo - tas izpaužas ringā,» teica Siesta.

«Viņu ir ļoti grūti pieveikt. Oleksandrs Usiks? Viņam ir nepatikšanas, es tev saku. Briedis ļoti labi lasa emocijas.»

Turnīra ceturtdaļfinālā Briedis pārpildītu «Arēnas Rīga» tribīņu priekšā pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Latvijas bokseris bija labākais pēc 12 raundu cīņas, triumfējot pēc punktiem. Uzvaru viņam deva visi trīs tiesneši - 116:110, 115:111, 114:112.

Savukārt Usiks ceturtdaļfinālā pārliecinoši pieveica vācieti Marko Huku.

«Mūsu komanda smagi strādā. Mēs visi cenšamies sasniegt augstāko līmeni rezultāta vārdā. Mairis ir profesionālis, un viņa attiecības ar komandu ir nevainojamas.

Viņa treneris - profesionāls sportists ar 20 gadu stāžu, viņš zina visu par sporta zinātni un zina no saviem sportistiem izspiest maksimumu. Viņš ir pilns boksa gudrību,» skaidro Brieža menedžeris.

Brieža treneris ir Sandis Kleins.

Brieža un Usika pāra spēcīgākais bokseris sacensību finālā maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā spēkiem mērosies ar kubieti Junieru Dortikosu vai krievu Muratu Gasijevu. Viņu tikšanās notiks 3. februārī Sočos «Boļšoi» arēnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu