Dvīņi piedzimst divos dažādos gados: kā tas ir iespējams?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

32 gadus vecā Mišela Sendija tiek uzskatīta par pirmo sievieti Kalifornijā, kas laidusi pasaulē dvīņus, kuri piedzimuši dažādos gados, ziņo ārvalstu mediji.

2017. gada 31. decembrī plkst. 23:40 Mišela Sendija laida pasaulē meitiņu Aliju Greisu, 23 minūtes vēlāk pasaulē nāca viņas dvīņumāsa Liarana Rousa, kas dzima 2018. gada 1. janvārī plkst. 00:03.

«Mēs jau jokojām: «Ja nu viena no viņām piedzimst pirms pusnakts, bet otra pēc?»» Sendija pastāstīja medijam «Sun». «Piedzima Alija, tomēr man nebija pārāk daudz laika, lai pirms pusnakts paspētu dzemdēt arī otru.»

Dvīņu tētis Dens, atceroties notikušo, stāsta, ka pusnaktī visi viens otram novēlēja laimīgu Jauno gadu, taču uzreiz pēc tam ārsti aicināja Mišelu gatavoties spiest, jo drīz vien bija jādzimst nākamajam.

Kad abi bērniņi bija nākuši pasaulē, ārsti «Google» meklējuši, vai kādam reiz dvīņi ir piedzimuši divos dažādos gados. Izrādās, ka Amerikas Savienotajās Valstīs tā noticis arī iepriekš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu