Rīgas «Dinamo» gadu sāks ar 7 mājas spēļu sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda ceturtdien aizvadīs savu pirmo maču 2018. gadā, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta ietvaros mājās tiekoties ar Ņižņekamskas «Ņeftehimik» vienību. «Arēnā Rīga» mača sākums paredzēts plkst. 19.30, un spēli tiešraidē translēs TV6 kanālā.

Rīgas «Dinamo» aizvadītā gada nogalē Šveices pilsētā Davosā piedalījās Špenglera kausa izcīņas turnīrā, kas norisinājās jau 91. reizi.

Rīdzinieki vispirms ar 1:6 zaudēja Šveices izlasi, pēc tam 4:3 papildlaikā pārspēja Somijas klubu Hāmēnlinnas HPK, bet ceturtdaļfinālā ar 1:4 zaudēja Čehijas komandai Hradeckrālovas «Mountfield», kuru pārstāv Rīgas «Dinamo» bijušie spēlētāji - uzbrucējs Andris Džeriņš un aizsargs Oskars Cibuļskis.

«Ņeftehimik» komanda iepriekšējos piecos KHL mačos izcīnījusi trīs uzvaras. Ņižņekamskas klubs šosezon spēlē atzīstami, patlaban ieņemot 4. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā ar 82 punktiem 46 mačos.

Rīgas «Dinamo» vienība ar 38 punktiem 44 spēlēs atrodas pēdējā pozīcijā Rietumu konferencē un arī visas līgas kopvērtējumā, par punktu atpaliekot no Hantimansijskas «Jugra» hokejistiem, kuri aizvadījuši par 2 spēlēm vairāk.

Abas komandas savā starpā aizvadījušas 18 spēles KHL čempionātā. Rīgas «Dinamo» pamatlaikā izcīnījusi 9 uzvaras un cietusi 5 zaudējumus, kā arī izdevies tikt pie panākuma vienīgajā duelī, kas noslēdzies papildlaikā.

Savukārt pēcspēles metienos mazliet veiksmīgāki bijuši «Ņeftehimik» hokejisti, kuri uzvarējuši divus no trim dueļiem.

Rīgas «Dinamo» ar šo maču sāks 7 mājas spēļu sēriju. Janvārī rīdziniekiem kopumā paredzētas 10 spēles, no kurām 8 paredzētas savā laukumā.

20. janvārī plkst. 13 pie Rīgas 84. vidusskolas, kas atrodas Lielvārdes ielā 141, kluba jauno laiku vēsturē Rīgas «Dinamo» pirmo reizi aizvadīs spēli zem klajas debess, spēkojoties ar Baltkrievijas komandu Minskas «Dinamo». Šim mačam tiks uzbūvētas tribīnes ar 8500 skatītāju ietilpību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu