Latviešu pārstāvētajiem klubiem mainīgas sekmes Čehijas hokeja čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Guntis Lazdāns/lhf.lv

Latvijas hokejistu Ralfa Freiberga, Roberta Bukarta, Oskara Cibuļska un Andra Džeriņa pārstāvētās komandas trešdien atzīmējās ar mainīgām sekmēm Čehijas čempionāta spēlēs.

Freiberga un Bukarta pārstāvētā «Aukro Berani» izbraukumā ar 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja «Mlada Boleslav».

Freibergs laukumā pavadītajās 20 minūtēs un 32 sekundēs izpildīja vienu metienu pielietoja vienu spēka paņēmienu, kā arī dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Bukarts, kurš bija izlaidis iepriekšējās divas Zlīnas komandas spēles, nospēlēja 23 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā veica piecus metienus, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bukarts šosezon Čehijas čempionātā 33 spēlēs guvis 13 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles, būdams līgas sestais rezultatīvākais hokejists, kamēr Freibergs 35 mačos atzīmējies ar trim vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Citā trešdienas mačā zaudējumu piedzīvoja Cibuļska un Džeriņa pārstāvētā Hradeckrālovas «Mountfield», kas viesos ar 2:3 (0:0, 1:0, 1:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Homutovas «Pirāti».

Cibuļskis šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un 19 sekundes, pa to laiku veicot vienu metienu pa vārtiem, pielietojot vienu spēka paņēmienu, nopelnot divas soda minūtes un izpelnoties negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr Džeriņš nospēlēja 17 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā veica četrus metienus, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un uzvarēja deviņos no 11 iemetieniem, kas šo maču ļāva noslēgt ar neitrālu lietderības koeficientu.

Džeriņš šosezon Čehijas čempionātā 26 spēlēs ir guvis trīs vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles, bet Cibuļskis 35 mačos ticis pie sešiem vārtiem un septiņas reizes asistējis partneriem.

Gada izskaņā «Mountfield» kopa ar Rīgas «Dinamo» piedalījās prestižajā Špenglera kausa izcīņā. Tieši čehu klubs cīņā par vietu pusfinālā pārspēja Latvijas komandu, tomēr nākamajā mačā arī tas piedzīvoja zaudējumu.

Čehijas čempionāta līderpozīcijā ar 75 punktiem 36 spēlēs atrodas Plzeņas «Škoda» komanda, kurai ar 67 punktiem seko Vitkovices «Ridera», bet «Mountfield» ar 65 punktiem ir trešā. Tikmēr «Aukro Berani» ar 51 punktu ieņem septīto vietu 14 komandu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu