Vils Smits sievai velta mīļus vārdus 20. kāzu jubilejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

31. decembris daudziem ir ne tikai Vecgada vakars, bet arī diena, kad tiek svinēta dzimšanas diena, vārdadiena vai kāzu jubileja. Viens no pāriem, kurš ir apprecējies gada pēdējā dienā, ir amerikāņu aktieris Vils Smits un aktrise Džada Pinketa.

«Pirms 20 gadiem šajā dienā mēs, sadevušies rokās, naivi devāmies pie altāra. Lūk, ko esmu iemācījies kopš tās dienas. Mīlestība ir kā dārzkopība. Es esmu iemācījies palīdzēt tev ziedēt un kļūt par to, kas tu vēlies būt. (..) Esmu iemācījies priecāties par tavu sapņu piepildīšanu. (..) Esmu iemācījies, ka mīlestība ir klausīties, dot un būt brīvam. Daudz laimes gadadienā, mana karaliene!» tā pie publiskotā foto raksta aktieris.

Vils Smits un Džada Pinketa Smita apprecējās 1997. gada 31. decembrī. Pāris ir vecāki dēlam Džeidenam un meitai Vilovai. Smitam no iepriekšējās laulības ar aktrisi Šeriju Zampino ir 25 gadus vecs dēls Trejs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu