6 gadus ilgi centieni un 8 aborti: viņas bērniņš piedzima gada pirmajā dienā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andreas Wohlfahrt

Kāda māmiņa no Linkolnas Anglijā 2018. gada 1. janvārī laidusi pasaulē savu pirmo atvasi. Lai arī varētu šķist, ka tas nav nekas īpašs un viņai vienkārši paveicās ar zīmīgu datumu, britu medijs «Daily Mail» vēsta, ka pie mazuļa viņa centās tikt sešus gadus, turklāt astoņas reizes pārcietusi abortu.

Emma un Kregs Pārkeri savu pirmo atvasi pasaulē sagaidīja 2018. gada 1. janvārī plkst. 11:30 no rīta. Pāris pie bērniņa centās tikt sešus gadus, turklāt šajā laika posmā Emma astoņas reizes pārcietusi spontāno abortu.

Lai arī Emma divas reizes centās palikt stāvoklī, izmantojot mākslīgo apaugļošanu, tas tomēr neizdevās. Galu galā pēc sešu gadu centieniem viņiem tas izdevās dabiski.

Pāra atvasei pasaulē vajadzēja nākt 9. janvārī, tomēr dažādu komplikāciju dēļ dzemdības notika 1. janvārī. Emma un Kregs dēlu nosaukuši par Čārliju.

Emma atklājusi, ka, ņemot vērā sarežģīto bērniņa ieņemšanas procesu, grūtniecības sākumā viņa baidījās un nejutās pārliecināta.

«Pēc 20. nedēļas jutāmies nedaudz pārliecinātāki,» viņa sacīja. «Tomēr veselības problēmu dēļ jau atkal sākām uztraukties pēc 37. nedēļas, pēdējo nedēļu laikā mans stāvoklis tika rūpīgi uzraudzīts.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu