Agnese Kaupere: Man nebija īstu māju - mammas un tēva ģimenē nebija vietas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Agnese Kaupere ar vīru, grupas «Prāta Vētra» solistu Renāru, ir precējusies jau 22 gadus. Paralēli laulībai, bērnu audzināšanai un ģimenes savstarpējo attiecību kopšanai viņa vienmēr atradusi laiku arī sev un savām interesēm - šobrīd viņa studē Mākslas akadēmijas Glezniecības nodaļā. Intervijā izdevumam «UNA» Agnese stāsta arī par saviem vecākiem, ģimenes dzīvi un bērniem.

Jautājums par Agneses vecākiem un to, kā viņi ietekmējuši Kauperu ģimeni, neesot viegls. Viņa stāsta, ka vecāki izšķīrās jau bērnībā - sākotnēji viņa dzīvojusi pie mammas, pēc 16 gadu vecuma - pie tēva. Abiem vecākiem ir citi partneri un bērni.

«Man nebija īstu māju — ne mammas, ne tēva ģimenē man nebija vietas, bet toreiz to nepārdzīvoju,» intervijā stāsta Agnese, atklājot, ka to sāka apzināties tikai vairākus gadus vēlāk. Šobrīd viņas attiecības ar mammu pamazām uzlabojas arvien vairāk.

No vecāku kļūdām viņa centusies mācīties un savā ģimenē veidot kaut ko atšķirīgu: «Zinu, ko vecāki bērniem nodara šķiroties, un savējiem to nekādā gadījumā negribēju likt piedzīvot. Lai gan saprotu — ja nav īstais, nevajag mocīt otru cilvēku un vēl arī bērnus. Bet tas bērniem ir tik grūti... Arī Renāra vecāki ir šķīrušies, mēs daudz esam runājuši par to, cik tas ir sarežģīti.»

Kauperu vecākie bērni pie vecākiem vairs nedzīvo, šobrīd ar Agnesi un Renāru kopā dzīvo jaunākais dēls Ārons. Viņa domā, ka jaunākais dēls droši vien izaugs atšķirīgs, jo vairāk tiek lutināts. Tajā pašā laikā viņa uzskata, ka būtu labi, ja Āronam būtu māsa vai brālis - tad viņš nebūtu tik ļoti uz sevi vērsts.

«Bet tad es domāju — vai es savā vecumā bērnam būtu forša mamma? Tas vēl ir atklāts jautājums — man būs vēl viens bērns, ja tā būs lemts, saprotot, ka bērns pilnībā izsviež no dzīves riteņa, jo gribas ar viņu būt kopā vismaz gadu pēc piedzimšanas. Turklāt mani biedē tas, ka varētu vēlreiz būt dvīņi. Arī tāpēc tik ilgi Āronam nevarēju saņemties, jo tāda iespēja pastāvēja,» atklāta ir Agnese.

Pilnu interviju ar Agnesi Kauperi lasiet jaunākajā žurnālā «UNA».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu