Alfa Romeo būs Q7 un X5 konkurents

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alfa Romeo

Sekojot tendencēm automobiļu pasaulē, Alfa Romeo savā modeļu klāstā ir iekļāvuši arī pirmo apvidus auto Stelvio. Šobrīd tas ir vienīgais, taču tuvākajā nākotnē apvidus automobiļu piedāvājums tiks papildināts ar lielāku modeli.

Gaidāmais Alfa Romeo apvidnieks tiks konstruēts uz pārveidotas Stelvio un Giulia tehnoloģiskās platformas.

Cita starpā automobilis tiks apgādāts ar hibrīddzinēju. To veidos 2 litru turbo dzinējs un elektromotors, bet jauda atkarībā no iestatījumiem būs intervālā starp 350 un 400 zirgspēkiem. Par citām dzinēju opcijām informācijas pagaidām nav.

Salīdzinājumā ar «mazo» krosoveru Stelvio lielais apvidnieks būs par 200 kilogramiem smagāks. Pārdošanā tas nonāks 2020. gadā.

Kā zināms, Alfa Romeo pirmais apvidus auto Stelvio ir pieejams versijās ar klasisko un pilnpiedziņu, bet motoru jauda ir no 180 līdz pat 510 zirgspēkiem. Vājākajā versijā Stelvio ir apgādāts ar dīzeļdzinēju, savukārt jaudīgākajā - ar 2,9 litru V6 turbodzinēju, kas aizgūts no Ferrari.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu