Džolijas padoms jaunām sievietēm: Mums jāmīl vienai otra

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lai arī amerikāņu aktrise un režisore Andželīna Džolija šobrīd ir šķīrusies no aktiera Breda Pita, viņa joprojām ir māmiņa sešiem bērniem, kā arī sieviete, kuru apbrīno daudzas citas. Intervijā ar «Vogue» Džolija reiz sniegusi padomu jaunām sievietēm.

«Es neesmu citādāka,» viņa sacīja intervijas laikā, kad viņai tika lūgts sniegt padomu visām sievietēm, kuras viņu uzskata par lielisku piemēru. «Es mostos, piespiežot sevi. Katru dienu es cenšos būt tik laba, cik vien spēju, un, manuprāt, tas ir viss, ko no sevis varam prasīt.»

«Es domāju, ka mums dzīvē jāatbalsta citai cita. Sievietēm ir jāturas cieši kopā un jārūpējas citai par citu. Mums nevajadzētu sacensties. Mums ir jāmīl vienai otra,» norādīja Džolija.

Atgādinām, ka aktrise un režisora Andželīna Džolija pēc šķiršanās no Breda Pita apmēram vienu gadu veltīja sev un saviem bērniem.

«Man ir gājis labāk un sliktāk. Es laikam esmu nedaudz spēcīgāka,» intervijā izdevumam «People» sacīja Džolija. «Mums visiem ir savi sarežģītie brīži, bet mātei galvenokārt kā prioritāte ir jāizvirza bērni. Viņi ir pārmaiņu gados, un viss pārējais paliek aiz tā.»

Tagad, kad lielā uzmanība no apkārtējiem ir nedaudz norimusi, kā arī situācija ģimenē stabilizējusies, Džolija atklājusi, ka nākotnē plāno turpināt darboties kā aktrise. Tomēr viņa ir pārliecināta, ka prioritāte ir un paliks bērni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu