Treneris slavenajiem Bolu brāļiem sola lielu spēles laiku Lietuvas klubā «Vytautas»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Skandalozā Lavāra Bola jaunākie dēli Liandželo un Lamelo Boli tikšot pie liela spēles laika, sola Lietuvas basketbola kluba Prienu-Birštonas «Vytautas» galvenais treneris Virgīnijs Šeškus.

19 gadus vecais Liandželo un 16 gadus vecais Lamelo decembrī noslēdza līgumu ar «Vytautas». Abu basketbolistu lēmums doties uz Lietuvu bija liels pārsteigums, raisot lielu ažiotāžu medijos.

«Viņi ir jauni, bet varu apsolīt, ka spēlēs daudz. Cerams palīdzēsim viņiem kļūt labākiem, bet viņi mums izcīnīt uzvaras,» ESPN citē treneri Šešku, kura dēls Edvins arī spēlē «Vytautas» komandā.

Brāļu Bolu debija «Vytautas» rindās gaidāma 9. janvārī, kad komandai paredzēta spēle Baltijas Basketbola līgā (BBL) savā laukumā pret Baltkrievijas klubu Minskas «Cmoki».

Šeškus norādīja, ka brāļi Boli spēlēs arī Lietuvas Basketbola līgā (LKL), kas tiek vērtēts kā spēcīgāks čempionāts nekā BBL. Brāļu debija LKL paredzama 13. janvārī izbraukumā pret Panevēžas «Lietkabelis» komandu, kurā spēlē Žanis Peiners.

«Cik daudz viņi spēlēs, tas būs atkarīgs no pretinieka un stratēģijas. Bet abi spēlēs daudzas minūtes, un tas nozīmē, ka abi kopā laukumā būs vienlaicīgi,» teica «Vytautas» treneris.

Liandželo Bols sezonu iesāka Kalifornijas Universitātes vienībā, bet novembrī kopā ar vēl diviem komandas biedriem par saulesbriļļu zādzību tika aizturēti Ķīnā. Basketbolisti tika atbrīvoti pēc ASV prezidenta Donalda Trampa iejaukšanās, bet pēc tam Liandželo Bols pameta Kalifornijas Universitātes komandu.

Savukārt Lamelo Bols oktobra sākumā pameta savu vidusskolas komandu un viņu mājās trenēja tēvs Lavārs, kurš basketbolu spēlēja koledžas gados, bet profesionālajā līmenī bija Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) spēlētājs.

Vecāko brāli Lonzo Bolu šā gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā ar augsto otro numuru izraudzījās Losandželosas «Lakers» komanda, tomēr basketbolista sportiskos sasniegumus regulāri nomāc tēva skandalozie izteikumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu