Vienīgā astroloģiskā prognoze 2018. gadam, kura pasaka visu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Drusku mulsina, ka šis dažiem varētu būt jaunums, bet kāpēc gan ne, dārgo lasītāj? Vai zināji, kā top horoskopi pat pasaules slavenākajos žurnālos? Reizēm galvenais redaktors tos liek izdomāt praktikantiem, kuri tam uzgrūsti uz kakla, bet nav laika ar viņiem strādāt. Horoskopi pēc definīcijas ir tautā iemīļotākās pasakas, vienmēr ir bijušas. Salavecītis pieaugušajiem. Arī par gaišreģiem runājot, atceries: ja kāds spētu paredzēt nākotni, viņš par pārdesmit eiro nekrāmētos ap tavu dzīvi, bet gan ar savējo vietējā (vēlāk arī Vegasas) kazino.

Jā, visos portālos ir horoskopu sadaļas. Tikai tāpēc, ka lasītājs to pieprasa, bet lielākā daļa žurnālistu vislabprātāk no šādām sadaļām atteiktos.

Te būs, iespējams, vienīgais patiesais horoskops, kādu vajadzētu zināt un iegaumēt uz visiem laikiem.



Auns. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Vērsis. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Dvīņi. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Vēzis. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Lauva. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Jaunava. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Svari. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Skorpions. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Strēlnieks. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Mežāzis. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Ūdensvīrs. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Zivis. Neesi tik pašpārliecināts, Visums, zvaigznes un planētas tev neko nav parādā un nekādi neietekmē tavu dzīvi. Neuzticies muļķībām un viltvāržiem - palasi zinātni.

Ja nepiekrīti šim horoskopam, bet spēj ar fizikas formulu pierādīt kā tieši Plutons ietekmēs Bitkoinu 2018. gadā, droši dalies ar to raksta komentāros.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu