Nosaukti labākie Valmieras teātra iepriekšējās sezonas aktieri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matīss Markovskis

Valmieras drāmas teātris par iepriekšējās sezonas labākajiem aktieriem, nenodalot pirmā un otrā plāna lomas, ir atzinis Inesi Ramuti, Ingu Apini, Rihardu Jakovelu un Imantu Stradu, turklāt Ramute un Strads saņēma arī skatītāju simpātiju balvas, informē Valmieras teātra pārstāve Zane Ceriņa.

Valmieras teātra iekšējā balsojumā režisoru balvu šogad saņēma gaismu mākslinieks Mareks Lužinskis - par radošu un māksliniecisku izaugsmi, veidojot gaismu partitūras piecām Valmieras teātra izrādēm. Gada tehniskā darbinieka balvu saņēma rekvizitore Santa Grāvelsiņa un ģērbēja Ilze Cikovska.

Savukārt skatītāju balsojumā «Skatītāju balss» nominācijā «Gada aktrise I plāna lomā» balsu vairākumu saņēma Inese Ramute par Emmijas lomu izrādē «Emmijas laime» un Mātes lomu izrādē «Pelikāns», bet par «Gada aktrisi II plāna lomā» skatītāji atzina Ievu Puķi par Ažas lomu izrādē «Pazudušais dēls».

Foto: Matīss Markovskis

Nominācijā «Gada aktieris I plāna lomā» uzvarēja Imants Strads par Gurmižskas lomu izrādē «Muiža kaņepēs», bet par «Gada aktieri II plāna lomā» skatītāji atzina Mārtiņu Meieru par Aksjušas lomu izrādē «Muiža kaņepēs».

Skatītāju balsojumā tika noteikta arī pagājušās sezonas «Gada izrāde» un par to tika atzīta izrāde «Emmijas laime» Māras Ķimeles režijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu