Modes blogere Līga Zemture pat Maiami valkā vilnas zeķītes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Es nevienā ceļojumā nebraucu bez mammas adītajām vilnas zeķēm. Tās rada māju sajūtu – es atnāku mājās un uzvelku vilnas zeķes kopā ar smukām istabas čībām,» 360TV raidījumā «Sapnis par Ameriku», kas ekrānos būs skatāms sestdien, 30. decembrī, atklās modes blogere Līga Zemture (Meinarte).

Pat dodoties uz tveicīgo Maiami, Līgas somā ik reizi ir tik latviski rakstainās zeķes. «Man vienmēr salst kājas – es vilnas zeķes velku gan lidmašīnā, gan tajās staigāju Maiami dzīvoklī,» stāsta Līga.

Aicināta atklāt savu visamerikāniskāko lietu, Līga Intaram parādīs populāro modes žurnālu «Vogue» – tas, ierodoties otrpus okeānam, vienmēr esot viņas pirmo pirkumu vidū. Un kā nu ne – izrādās, modes blogere pirms pāris gadiem Ukrainā ir pati strādājusi šajā žurnālā un neslēpj, ka labprāt šos pienākumus pildītu arī Amerikā.

Modes eksperte un skaistumkaraliene Līga Zemture Maiami ir bieža viešņa - šeit viņa ar vīru pavada vairākus mēnešus gadā, galvenokārt atpūšoties un priecājoties par okeāna tuvumu: viņas laulātais draugs Uģis Zemturs nodarbojas ar niršanu, bet Līga bauda dzīvi un mākslu.

Līga raidījuma vadītājam Intaram Rešetinam atklās savu versiju par Maiami - un tajā netrūks stila, gaumes un sviedru, jo Līgas vadībā Intars dosies uz īstu boksa treniņu un uzzinās, kāda ir sajūta, nonākot ringā Savienotajās Valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu