Nākamgad naudu tērē īpaši uzmanīgi, brīdina astrologs jeb kas gaidāms 2018. gadā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2018. gads solās būs visnotaļ interesants, tāpēc varam gatavoties vērienīgām globālām pārmaiņām īpaši divās jomās – finansēs un valsts pārvaldē, tā sola astrologs Jānis Bēniķis. Tā kā 2018. gadā Urāns, kas atbild par straujām izmaiņām, pāriet par naudu un vērtībām atbildīgajā Vēža zīmē, sekos izmaiņas finanšu sektorā – aizvien vairāk izmantosim modernās tehnoloģijas un tiks stimulēta pāreja uz bezskaidras naudas norēķiniem.

Tagad jau varam manīt izmaiņu sākumu tehnoloģijas nozarē, piemēram, elektrotransporta nozarē. Lielie ražotāji deklarējuši, ka turpmāko piecu gadu laikā no fosilās degvielas pāries uz elektrību. Tehnoloģijas izmantosim aizvien vairāk arī citās jomās, piemēram, jau šobrīd skolu programmās tiek izmantotas daudzas ierīces un skolēniem jāmācās programmēšana. Tas tikai vērsīsies plašumā.

Astrologs brīdina, ka nākamajā gadā var būt finansiālie satricinājumi un pirmās pazīmes būs jūtamas jau maijā, tāpēc rūpīgi jāseko līdzi finanšu tirgiem un tajos notiekošajam. Ja citās nozarēs ar investīcijām jābūt ļoti uzmanīgiem, tad tās var veikt tieši tehnoloģiskajos uzņēmumos.

Dubultā uzmanīgiem jābūt arī ar personīgā budžeta plānošanu, jo vēlme tērēt naudu 2018. gadā būs liela, tāpēc daudzi cilvēki var ciest neveiksmi finansiālā balansa ievērošanā, un sekas būs jūtamas pat piecu gadu garumā. Īpaši jūtīgi šajā nozarē būs Vēža un Skorpiona zīmes pārstāvji, tāpēc, lai nesāktos finanšu krīze, ikreiz pirms pirkuma veikšanas jāpadomā trīsreiz. Nākamgad arī rūpīgi jāapdomā, vai tiešām nepieciešams uzņemties kredītsaistības.

Otra nozīmīgā tendence, ko izjutīsim 2018. gadā, ir valsts pārvaldes funkcionālā spēka pastiprināšanās, kā rezultātā likumi būs jāievēro vēl striktāk. Veiksme uzsmaidīs vadītājiem ar stingru roku, savukārt tiem, kas izteikti tendēti uz demokrātiju, būs grūti, jo tā tiks ierobežota. Latvijas gadījumā valsts pārvalde sakārtosies, kļūs mazāka un efektīvāka, bet vienlaikus arī stingrāka.

2018. gadā gaidāmas 13. Saeimas vēlēšanas, un astrologs prognozē, ka vēlētāji būs vairāk tendēti atbalstīt konservatīvus politiķus, jo viņi vairs neticēs tukšām pļāpām, bet vairāk vērtēs iepriekš padarītos darbus.

Rāmums būs mīlestības un savstarpējo attiecību jomā, jo kaislību periods pavasarī beigsies. Jūtas kļūs stabilākas, un cilvēki aizvien vairāk pievērsīsies ģimeniskām pamatvērtībām. Var pat pieaugt laulību skaits, jo daudzi cilvēki sapratīs, ka laiks reģistrēt attiecības, nevis vienkārši tāpat dzīvot kopā.

Lai arī veselības jautājumi ir individuāli, globālās tendences rāda, ka aktualizēsies jautājumi par ādas veselību, tāpēc turpmāko trīs gadu laikā jābūt īpaši piesardzīgiem ar pārmērīgu sauļošanos. Jānis Bēniķis iesaka cilvēkiem ar osteoporozes risku pastiprināti sekot līdzi kaulu stāvoklim, jo saasināsies dažādas kaulu slimības. Iepriekš cilvēki pastiprināti pievērsās netradicionālajai medicīnai un dziedniecībai, bet turpmāk tiks veikts mazāk eksperimentu, jo aktuālāka kļūs tradicionālā medicīna.

Astrologs, lai nākamais gads izdotos veiksmīgs, iesaka ikvienam padomāt par savu vērtību sistēmu, jo tā būs jāmaina un jāiet līdzi laikam. Būs pašam sev jāatbild, kas ir manas vērtības, kāpēc šeit dzīvoju un kāds ir mans pienesums sabiedrībai. Veiksmīgi būs pievērsties būvniecībai - vai tas būtu mājoklis vai māja, vai arī savas dzīves būvniecībai. Nākamajā gadā būs jāievēro disciplīna, tāpēc jāattīsta šīs iemaņas, kas ietver arī mērķtiecību, jo to meklēsim cits citā. Un visbeidzot 2018. gadā noteikti daudz jāceļo - īpaši veiksmīgi būs garāki braucieni. Ja šo visu ievēros, astrologs sola labu gadu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu