«Vanity Fair» redakcijai jātaisnojas par Klintones izzobošanu

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

ASV kultūras un politikas žurnāls «Vanity Fair» šonedēļ spiests taisnoties par redakcijas darbinieku video, kurā uz zoba pavilkta Demokrātu partijas 2016.gada prezidenta vēlēšanu kandidāte Hilarija Klintone.

Tīmeklī ievietotā video autori centušies būt asprātīgi, tomēr ar gala rezultātu «aizšauts garām», teikts trešdien izplatītajā «Vanity Fair» paziņojumā.

Nedēļas nogalē publicētajā video «Vanity Fair» tīmekļa vietnes «Hive» redaktori uzsauc tostus un pauž Jaunā gada novēlējumus Klintonei.

Redakcijas pārstāvji Klintoni mudina nākamgad pievērsties adīšanai, brīvprātīgajam darbam vai jebkādam hobijam, kas viņu atturētu no vēl vienas kandidēšanas uz prezidenta amatu.

Reaģējot uz «Vanity Fair» video, aktrise Patrīcija Ārkete tviterī nākusi klajā pati ar savu ierosinājumu - izbeigt sievietēm norādīt, ko viņām vajadzētu darīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu