Triki, kā lidostā pirmajam saņemt bagāžu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: unsplash.com/Erwan Hesry

Būsim godīgi – ceļošana ar lidmašīnu, lai arī cik aizraujoša, reizē var būt arī visai nogurdinoša – neērti sēdekļi, nebaudāms ēdiens. Kad beidzot esi sasniedzis galamērķi, galvenā doma ir pēc iespējas ātrāk tikt prom no lidostas, taču nereti šī iecere nebūt nepiepildās, jo ir jāgaida bagāža. Kādi ir iespējamie risinājumi?

Vietne «The Culture trip» atklājusi, kā pēc ielidošanas vairs nekad negaidīt savus koferus. ASV reģionālās lidostas bagāžas krāvējs pastāstījis, ka labākais veids ir būt pēdējam pasažierim, kurš piereģistrē savu čemodānu.

Tā kā tā būs pēdējā soma, lidmašīnā to arī iekraus pēdējo, bet no lidmašīnas izņems pirmo. Ja tev nepatīk kavēties un nevēlies būt viens no pēdējiem, kas iekāpj lidmašīnā, ir arī cits risinājums - somas reģistrēšana pie izlidošanas vārtiem.

Tas gan nozīmē, ka tajā nedrīkst atrasties šķidrumi vai jebkādi citi priekšmeti, kas netiek cauri pasažieru drošības kontrolei pēc reģistrēšanās un pirms izlidošanas un tā visu laiku būs jānes līdzi.

Vēl kāds lidostas darbinieku padoms - palūgt uz kofera uzlikt uzlīmi «plīstošs», kas nozīmēs, ka tava bagāža tiks ievietota lidmašīnā daudz uzmanīgāk un novietota virs pārējām somām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu