Hjū Džekmens teju 50 gadu vecumā joprojām izskatās lieliski

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Starmax/Scanpix

Austrāliešu aktieris Hjū Maikls Džekmens nākamā gada oktobrī svinēs savu 50. dzimšanas dienu. Par spīti šā gadu sliekšņa tuvumam, viņš joprojām ir lieliskā formā, neskatoties uz to, ka vairs neplāno filmēties muskuļotā Vilknadža lomā «X-cilvēku» kinolenšu franšīzē.

Paparaci Džekmenu iemūžinājuši peldamies Bondi pludmalē Sidnejā – kā redzams, aktieris joprojām var lepoties ar trenētu augumu. Viņš savām sportiskajām aktivitātēm bija izvēlējies vienkāršus, melnus peldšortus.

Pašlaik uz lielajiem kino ekrāniem Hjū redzams mūziklā «The Greatest Showman», kurā atveido slaveno cirka «šovmeni» Finiasu Teiloru Bārnumu.

Kā zināms, Džekmens jau 21 gadu ir precējies ar par sevi krietni vecāko Deboru Lī Furnesu (62). Intervijā ar «People» viņš atklāja, ka abi kāzas svinēja pirms aktiera pasaules slavas iegūšanas un viņš uzskata, ka bez mīļotās atbalsta droši vien pašlaik nevarētu lepoties ar tikpat veiksmīgu karjeru.

Pāris kopā audzina divus bērnus – Oskaru (17) un Eivu (12).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu