Eminems pārraksta vēsturi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Kā prognozēts, amerikāņu repa mūzikas spīdeklis Eminems iekarojis pirmo vietu ASV «Billboard 200» topā, ziņo «Billboard.com».

Nedēļas griezumā Eminema jaunā plate «Revival» (Interscope/Universal) pārdota 267 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Tiesa, lai arī klausītājs novērtējis šo darbu, mūzikas kritiķi to nevērtē pārāk augstu. Viedokļi un vērtējums atšķiras. Mūzikas portāls «Metacritic», kurš apkopo pasaules lielāko mūzikas izdevumu recenzijas un to vērtējumus, pagaidām, balstoties uz 19 profesionālām recenzijām, izrēķinājis vidējo «Revival» vērtējumu. Šobrīd tas ir aptuveni 5/10.

Neskatoties uz to, Eminems pārrakstījis «Billboard 200» vēsturi. «Revival» ir jau astotais repera albums pēc kārtas, kas iekarojis topa 1. vietu. Šāds panākums izdevies tikai viņam.

1. vietu iekarojuši arī šādi viņa albumi: «The Marshall Mathers LP» (2013), «Recovery» (2010), «Relapse» (2009), «Curtain Call: The Hits» (2005), «Encore» (2004), «The Eminem Show» (2002) un «The Marshall Mathers LP» (2000). 1999. gada debija «The Slim Shady» startēja 2. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu