Jauns «Da Vinči koda» autora Dena Brauna romāns - «Sākums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šomēnes apgādā «Kontinents» latviešu valodā klajā nākusi slavenā kriptotrilleru rakstnieka Dena Brauna (Dan Brown) jaunā grāmata «Sākums» («Origin»), informē izdevēji.

Grāmatu izdevēja vēsturē šis darbs iezīmēsies kā visīsākajā laikā izdotais romāns, par atskaites punktu ņemot tā iznākšanu pasaulē - šā gada 3. oktobri.

Anotācija: Bilbao, Spānija. Roberts Lengdons, Hārvarda universitātes simboloģijas un reliģiskās ikonoloģijas profesors, ierodas ultramodernajā Gugenheima muzejā Bilbao, kur paredzēts nozīmīgs pasākums – tur tiks pavēstīts par kādu atklājumu. Edmonds Kiršs – viens no Lengdona pirmajiem studentiem Hārvarda universitātē, miljardieris un futūrists, – grasās nākt klajā ar pārsteidzošu atklājumu, kas palīdzēs rast atbildi uz diviem būtiskākajiem jautājumiem par cilvēces pastāvēšanu.

Taču rūpīgi ieplānotais vakars pēkšņi pārvēršas haosā, un Kirša vērtīgajam atklājumam draud briesmas izgaist uz visiem laikiem... Lengdons ir spiests izmisīgi bēgt no Bilbao kopā ar Ambru Vidalu, eleganto muzeja direktori, kura kopā ar Kiršu veidojusi šo provokatīvo pasākumu.

Foto: Publicitātes

Labākajās stila tradīcijās Dens Brauns iesaista šajā romānā kodus, zinātni, reliģiju, vēsturi un arhitektūru. Hārvardas simbologs – profesors Roberts Lengdons nonāk bīstamās krustugunīs, meklējot atbildi uz cilvēces mūžīgajiem jautājumiem. Atbilde tiek atrasta, un tā ir šokējoša.

«Dens Brauns ir absolūts literatūras pasaules fenomens, viens no vispieprasītākajiem autoriem pasaules literatūrā,» tā «The Washington Post».

«Dens Brauns māk sastindzināt lasītāju gaidās,» tā «The Wall Street Journal».

www.kontinents.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu