Aktrisei Rūbijai Rouzai bail Ziemassvētkos doties mājās «minicūciņas» dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

31 gadu vecā austrāliešu modele un aktrise Rūbija Rouza (Ruby Rose) amerikāņu vakara izklaides šovā «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» pastāstīja, ka viena no viņas dāvanām mammai bijusi īpaši pārsteidzoša.

«Es esmu sev noteikusi, ka katru gadu obligāti Ziemassvētkos aizbraukšu uz mājām. Bet man ir mazliet bail doties mājās jau pēdējos sešus gadus, un ne ģimenes drāmu dēļ. Cūku drāmas dēļ – ne tikai tāpēc, ka esmu vegāne. Mūsu mājā dzīvo cūka, kura grib mani apēst.

Mana mamma vienmēr ir gribējusi cūciņu. Kad man bija iespēja viņai to nopirkt, es iegādājos «minicūciņu». [..] Viņas vecāki bija maziņi! [..] Viņa ik pa pāris nedēļām kļuva divreiz lielāka un tagad ir sasniegusi brangas mežacūkas izmēru,» šova vadītājam Džimmijam Falonam pastāstīja skaistule.

Rouza raidījumā atklāja, ka viņa mammai nopirkusi lielāku māju, lai viņas «minicūciņa» Eufēmija varētu vieglāk pa to pastaigāties: «Es mīlu dzīvniekus, bet man liekas, ka šis varētu apēst mani un manu ģimeni.»

Kā zināms, daiļava pasaulē pazīstama ar dalību seriālā «Orange Is the New Black» un filmās «Resident Evil: The Final Chapter», «xXx: Return of Xander Cage», «John Wick: Chapter 2» un «Pitch Perfect 3».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu