Normunds Rutulis: Ziemassvētkos novēlu nesteigties un izbaudīt savu šodienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Sintija Zandersone

Dziedātājs Normunds Rutulis (46) intervijā ar portālu Sejas.lv pastāstīja, ka Ziemassvētkus svinēs mājās, bet nākamajā dienā ar sievu un bērniem dosies pie «mammām».

«Mums vecāki dzīvo netālu viens no otra, līdz ar to sanāk būt divās mājās un ēst no abiem svētku galdiem ļoti bagātīgi – bieži vien Ziemassvētkos sanāk pieēsties. Centīsimies šogad ievērot ne gluži diētu, bet mērenību gan.

Nekas ļoti īpašs uz mūsu pašu svētku galda nebūs, jo dzīvojam tajā laikmetā, kad var jau ikdienā dabūt visu, ko gribas. [..] Man jau Ziemassvētki vairāk saistās ar paša bērnību - tad tas bija aizliegts, un varbūt tāpēc mēs izbaudījām šos svētkus vairāk. Tad varēja tieši uz svētku laiku dabūt īpašus našķus – mandarīnus, piparkūkas. Bet tagad tas viss ir tik pieejams, ka svētkos sagādāt pārsteigumu nav nemaz tik viegli,» atzina dziedātājs.

Rutulis atzina, ka viņam svētku sajūta nav saistīta ar dāvināšanu, bet gan ar kopābūšanu, jo ģimene visa kopā savācas faktiski tikai svētkos.

Ziemassvētkos viņš visiem novēl sajusties tā, kā katrs vēlas justies, kā arī būt biežāk kopā ar ģimeni, jo daudziem ikdienā sanāk pārāk daudz steigties: «Novēlu nesteigties un nemēģināt visu laiku domāt, kas būs rīt, bet gan izbaudīt savu šodienu. Svētkus vajag pavadīt bez steigas, labā noskaņojumā, ar dzīvesprieku un pozitīvu skatu nākotnē. [..] Es arī pats sev novēlu, lai man nav jāstagnē, lai es varu attīstīties un lai man ir kur attīstīties. Vienmēr Vecgadā uzstādu sev apņemšanos, ka nākamgad ir jāizdara labāk un vairāk.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu