Kara muzeja jauno pamatekspozīciju par € 148 200 veidos SIA «Dd studio»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas Kara muzeja jauno pamatekspozīciju «Latvijas valsts izveidošana un Neatkarības karš (1918- 1920)» par 148 200 eiro veidos SIA «Dd studio», zināja muzejā.

Uzņēmums «Dd studio» konkursā piedalījās ar metu «LNK 18-20», sacenšoties ar fonda «Santa More» metu «Ceļā uz brīvību», SIA «Expo Alliance» un SIA «RIDemo» metu «LIGMA 17», biedrības «Latviešu karavīrs» metu «LKM Ekspozīcija 1918- 1920» un SIA «H2E» metu «Purpurs 18».

Konkursā neuzvarējušo metu autori saņēmuši veicināšanas godalgas 400 eiro apmērā pēc nodokļu nomaksas.

Metu konkursa žūrijas komisija darbojas muzeja direktore Aija Fleija, direktora vietniek pētniecības darbā Juris Ciganovs, muzeja starpkaru vēstures nodaļas vadītāja Barba Ekmane, Kultūras ministrijas kultūrpolitikas departamenta muzeju nodaļas vadītājs Jānis Garjāns, Latvijas Nacionālā vēstures muzeja (LNVM) direktora vietniece Anita Meinarte, LNVM galvenais mākslinieks Ģirts Boronovskis, kā arī Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra Būvniecības departamenta vadītājs Edvīns Circenis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu