«Dod pieci» saziedoti jau € 218 469, pārspējot iepriekšējo gadu ziedojumu apmēru

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Labdarības maratonā «Dod pieci» līdz sestdienas pēcpusdienai ir saziedoti 218 469 eiro. Šo summu veido visi ziedojumi, kas jau no 4. decembra ziedoti par dziesmām «Dod pieci» interneta vietnē www.dodpieci.lv, no 3. novembra veikti caur Ziedot.lv, kā arī iegūti stikla studijas ziedojumu kastītes inkasācijā.

Labdarības maratons noslēgsies šovakar plkst.22. Tā mērķis šogad ir atbalstīt ģimenes, kuras vēlas uzņemt ģimenē bērnus no bērnunamiem.

Pērn labdarības maratons «Dod pieci» aicināja sabiedrību ziedot vēža skarto cilvēku atbalstam, lai palīdzētu nodrošināt psihosociālo rehabilitāciju onkoloģiskajiem pacientiem un viņu tuviniekiem. Tolaik tika saziedoti 190 910 eiro, kas akcijas laikā līdz šim bija rekords.

Pirmajā labdarības maratonā «Dod pieci» 2014.gada decembrī tika saziedoti 64 550 eiro, kas nodrošināja Ziemassvētku dāvanas vairāk nekā 5000 trūcīgo un vientuļo Latvijas sirmgalvju, savukārt 2015.gadā - 135 546 eiro, kas sniedza asistenta atbalstu vairāk nekā 50 ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.

«Dod pieci» mērķis šogad ir atbalstīt ģimenes, kuras vēlas uzņemt bērnunamu bērnus. Minimālais ziedojums vismaz 5 eiro apmērā, ko par vienu dziesmu var veikt labdarības maratona mājas lapā www.dodpieci.lv, nodrošinās vismaz pusstundu praktiskas un emocionālas palīdzības atbalsta programmā «Plecs». Ziedot un pieteikt dziesmu var arī «Dod pieci» stikla studijas Info punktā, kas strādā pl. 10:00-22:00.

Labdarības maratons pēc 144 stundu raidīšanas no stikla studijas Doma laukumā noslēgsies 23. decembrī plkst.22 ar divu stundu tiešraidi Latvijas Televīzijas 7. kanālā, sākot no plkst.20.

Labdarības maratona studijā katru dienu viesojas dažādas Latvijā zināmas personības un iemīļoti mūziķi. Vakar viesojās Valts Pūce ar mūziķiem, grupa «Satellites LV» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu