Motormuzejs piedāvā Ziemassvētku vecītim jaunus braucamos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas Motormuzejs pirms Ziemassvētkiem nāk klajā ar asprātīgu videoklipu sēriju par Ziemassvētku vecīša jauno braucamo, piedāvājot mūžseno palīgu – ziemeļbriedi nomainīt ar kādu no motormuzeja retro spēkratiem. Atbilstošākā transportlīdzekļa izvērtēšana tiek atstāta sociālo tīklu lietotāju rokās, jo piedāvājums ir patiešām raibs, no pasaules pirmā auto līdz pat vēsturiskam velosipēdam.

Pirmo Rīgas Motormuzeja komanda Ziemassvētku vecītim piedāvā auto, kas savulaik jau pierādīja pārākumu pār zirgu, proti, pasaules pirmo auto Benz Patent Motorwagen. Tā plusi ir iespēja ietaupīt uz vienas riepas izmaksām (jo spēkratam ir tikai trīs riteņi) un ātrums veseli 16 km/h, kas ir visnotaļ iespaidīgs šādam aizvēsturiskam spēkratam. Toties briedis, ja neskaita eglīti kamanās, ir dabai draudzīgāks pārvietošanās līdzeklis.

Otrs spēkrats, kas cīnās par Ziemassvētku vecīša uzmanību, ir simtgadīgais Overland Model 45, kura sniegbaltā krāsa labi piestāvēs Salatēva bārdai. Vēl spēkrats izceļas ar netipisku ātrumu pārslēgšanas sistēmu ar pedāļiem. Toties ziemeļbriedim ātrumi pārslēdzas atkarībā no garastāvokļa.

Ja grūti izvēlēties, kurš no abiem variantiem vairāk piestāvētu Ziemassvētku vecītim, jāiet uz muzeja oficiālo Facebook profilu, jāseko līdzi video un jāvērtē nākamais piedāvātais braucamais.

Rīgas Motormuzeja Facebook vietne

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu