Rinkēvičs: Demokrātiskā centra partijām jāmēģina apvienoties vienā sarakstā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Demokrātiskā centra partijām uz nākamā gada Saeimas vēlēšanām būtu jāmēģina apvienoties vienā sarakstā, šādu viedokli šorīt LNT pauda ārlietu ministrs, «Vienotības» biedrs Edgars Rinkēvičs.

Politiķis uzsvēra, ka minētais nenozīmē, ka šīm partijām būtu jāapvienojas vienā politiskajā spēkā.

Rinkēviču uztraucot tas, ka demokrātiskā centra partijas pašlaik nav vērstas uz savstarpēju sadarbību, lai arī savstarpējas konsultācijas esot sākušās. Nav noslēpums, ka reitingi nevienam nav augsti, piebilda ministrs un aicināja sarunu partnerus neuzvesties augstprātīgi kā lauku kultūras namu aktierim, kas sakās nevarot izvēlēties, kurā pasaules klases operteātrī nākamgad dziedāt.

Uz jautājuma par paša plāniem vēlēšanās Rinkēvičs neatbildēja, aizbildinoties, ka partija šos jautājums reāli sāks lemt tikai nākamā gada pavasarī.

Rinkēvičs arī joprojām neatklāja, kādi pienākumi Ārlietu ministrijā būs bijušajai «Vienotības» līderei Solvitai Āboltiņai, kura vakar aizvadīja pēdējo sēdi Saeimā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu