Atklātībā nonākuši «netīri» fakti par Hlojas Kardašjanas gaidāmā bērna tēvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: X17 Inc/Vida press

Īsi pirms Ziemassvētkiem Kardašjanu klana māsiņa Hloja publiski apstiprināja, ka ir pirmā bērniņa gaidībās. Mazuļa tēvs ir amerikāņu basketbolists, NBA kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Tristans Tomsons, kura pagātnē atrodami melni plankumi.

Runas par Hlojas un Tristana attiecībām uzvirmoja pērnā gada augustā, kad viņi pirmo reizi kā pāris apmeklēja repera Flo Rida dzimšanas dienas ballīti Maiami, ASV.

Šajā laikā Tomsona bijusī draudzene Džordana Kreiga bija pirmā bērniņa gaidībās. Basketbolista pirmais bērns - dēls Prinss - pasaulē nāca pērnā gada decembrī, kad sportists teju pusgadu jau mīlinājās ar Kardašjanu.

#MemoriesWithYou?

A post shared by ?ℐℴ ℛđƴ.ℭ? (@alleyesonjordyc) on

Pati Kreiga publiski nav sniegusi komentāru par Tristana un Hlojas attiecībām - viņa viena pati audzina savu un basketbolista dēlu, kā arī nodarbojas ar uzņēmējdarbību.

Jau vēstīts, ka Hloja Kardašjana beidzot apstiprināja baumas par grūtniecību, izmantojot sociālo vietni «Instagram». «Mans lielākais sapnis ir piepildījies! Mums būs bērniņš! Es gaidīju un daudz domāju par to, bet Dievam bija plāns. Viņš zināja, ko dara. Man vienkārši vajadzēja uzticēties viņam un būt pacietīgai. Brīžiem es joprojām nespēju noticēt tam, ka mūsu mīlestība radīja dzīvību! Tristan, paldies, ka mīli mani! Paldies, ka izturies pret mani kā pret karalieni. Paldies, ka vienmēr liec man justies skaistai. Tristan, visvairāk pateicos tev, ka padarīji mani par mammu!»

Uz augšu