Ziemassvētku vecītis palīdz notvert autovadītāju, kura notrieca gājēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Milzu popularitāti tīmeklī šajās pirmssvētku dienās ieguvis kāds Parīzes ielās tapis video ar visnotaļ dramatiskiem notikumiem - gājēja notriekšanu, pakaļdzīšanos un galu galā - vainīgā aizturēšanu.

Video autors ir par Ziemassvētku vecīti pārģērbies YouTube lietotājs CHRIS-RS, kurš pārvietojas ar KTM motociklu. Video ievadā redzams, ka viņš līdz ar citiem satiksmes dalībniekiem netālu no Luvras kļūst par liecinieku gājēja notriekšanai uz gājēju pārejas un vainīgās autovadītājas mēģinājumam aizbēgt no notikuma vietas.

Viņai tas, visticamāk, arī būtu izdevies, ja vien vecītis nebūtu sācis pakaļdzīšanos. Viņam pat vairākkārt izdevās jaunās sievietes vadītajam Renault Clio aizšķērsot ceļu, taču autovadītāja, acīmredzot būdama stresa stāvoklī, turpināja mēģinājumus aizbēgt.

Foto: Ekrānšāviņš no video

Laimīgā kārtā to viņai patraucēja izdarīt sastrēgumi un divi policisti uz motocikliem, kuri pagadījās un vainīgo burtiski izvilka no mašīnas, lai saslēgtu rokudzelžos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu