Čārlija XCX laiž klajā jaunu miksteipu, sadarbojas ar igauņu reperi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Britu popzvaigzne «Charli XCX» (Charlotte Emma Aitchison), kas ir viena no jaunā popmūzikas viļņa spilgtākajām zvaigznēm, 15. decembrī laidusi klajā jaunu miksteipu «Pop 2».

Pirmais vēstnesis no miksteipa ir singls «Out Of My Head», kurā piedalās somu dziedātāja Alma (Alma-Sofia Miettinen) un zviedru dziedātāja Tūve Lū (Tove Lo).

«Pop 2» ir otrais izdevums Čārlijas ieplānoto miksteipu sērijā, tas seko martā izdotajam «Number 1 Angel».

Arīdzan jaunākajā izdevumā Čārlija piepulcinājusi jau iepriekšējos sadarbības partnerus - jauno britu mūzikas producentu A. G. Cook, Sophie u.c.

Starp mūziķiem, kas piedalījušies «Pop 2» veidošanā, atrodami tādi vārdi kā Kerolīna Polačeka (Caroline Polachek) no grupas «Chairlift», dāniete Mø, Tūve Lū, Kārlija Reja Džepsena (Carly Rae Jepsen) u.c.

Arī igauņu reperis Tomijs Kešs (Tommy Cash). Viņš dzirdams skaņdarbā «Delicious». Dziesmā dzirdama arī krievu valoda.

With Queen of England?? @charli_xcx

A post shared by TOMM¥ €A$H (@tommycashworld) on

Ierakstīts Amerikas turnejas laikā, jaunākais miksteips ir vēl viens pierādījums 25 gadus jaunās Čārlijas tālredzīgai domāšanai un inovatīvai pieejai popmūzikai.

Kopumā 2017. gads ir bijis gan nozīmīgs, gan arī aizņemts - Čārlija XCX izdevusi savu pop himnu «Boys», pārsniedzot 120 miljonus straumējumu. Pati dziedātāja pārņēma kontroli pār dziesmas video tapšanu, veicot dalībnieku atlasi, režiju un izpildījumu, radot vienu no gada labākajiem video.

Atgādinām, ka 2013. gadā Čārlija uzstājās Salacgrīvā Positivus festivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu