Subaru sāk izstrādāt nākamo WRX

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imago/ScanPix

Subaru ir ķērušies pie nākamās paaudzes WRX modeļa izstrādes. Kā norāda kompānijas galvenais dizainers Mamoru Isi, ārējā dizaina ziņā sērijveida modelis būs ļoti līdzīgs konceptuālajam Viziv Performance, un pastāv iespēja, ka auto būs arī hibrīddzinējs.

Konceptauto Viziv Performance plašākai publikai pirmo reizi tika parādīts oktobrī Tokijas autošovā. Pēc Subaru galvenā dizainera teiktā publikas reakcija, ieraugot šo eksponātu, bijusi visnotaļ pozitīva, tādēļ uzņēmuma vadība nolēmusi sērijveida automobiļa dizainā veikt salīdzinoši nelielas izmaiņas, raksta Motor.ru.

Sērijveida Subaru WRX tiks konstruēts uz Subaru Global Platform globālās moduļveida platformas, kas debitēja līdz ar jaunākās Impreza iznākšanu. Nākamais WRX saglabās pilnpiedziņas sistēmu un tradicionālos iekšdedzes turbomotorus, taču pastāv iespēja, ka Subaru dos zaļo gaismu arī hibrīdtehnoloģiju lietošanai.

Tirdzniecībā jaunajam Subaru WRX vajadzētu nonākt 2020.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu