Huawei Mate 10 Pro saņēmis Forbes atzinību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmuma Huawei jaunākais flagmanis – Huawei Mate 10 Pro, kas pirmais piedāvā izmantot mākslīgā intelekta sniegtās iespējas plašākai sabiedrībai, saņēmis pasaulē atzītā amerikāņu biznesa žurnāla Forbes žurnālista novērtējumu kā «2017. gada iemīļotākais viedtālrunis».

Rakstā tiek izcelta Huawei Mate 10 procesu apstrādes jauda, ko nodrošina Huawei izveidotā Kirin 970 mikroshēma. To raksta autors nosauc par «jaudīgāko līdz šim radīto Android mikroshēmu». Kirin 970 ir skaitļošanas platforma, kas ietver mākslīgo intelektu, satur īpaši veidotu neironu procesoru (NPU), kas nodrošina līdz pat 25x labāku veiktspēju salīdzinājumā ar četrkodolu Cortex-A73 procesoru.

«Šo Huawei novērtējumu esam saņēmuši ļoti īpašā brīdī, kad atrodamies jaunas viedtālruņu revolūcijas priekšvakarā. Saskaņā ar International Data Corporation veiktā pētījuma datiem, 2016. gadā uz katru pārdoto personālo datoru tika pārdoti 5,6 viedtālruņi. Tiek prognozēts, ka līdz 2021. gadam viedtālrunis būs jau vairāk nekā 60% pasaules iedzīvotāju. Tirgus kļūst aizvien plašāks, tāpēc šādi novērtējumi mums ir īpaši nozīmīgi, tie motivē mūs turpināt nodrošināt patērētājam labākos produktus,» stāsta Huawei Consumer Business Group izpilddirektors Ričards Ju.

Papildus jaudīgajai mikroshēmai žurnālā «Forbes» publicētajā rakstā minēts arī Huawei Mate 10 pro ierīces ilgais akumulatora darbības laiks un duālā fotokamera. Tāpat augstu novērtēti tiek tālruņa daudzveidīgie foto uzņemšanas režīmi, kā arī EMUI grafiskā lietotāja saskarne.

Raksta ietvaros salīdzināti dažādu ražotāju jaunākie flagmaņi. Testā iekļauti arī Samsung Galaxy Note 8, iPhone X un LG V30.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu