Atklāts labdarības maratons «Dod pieci»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šodien plkst.21.30 Doma laukumā līdzās Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam atklāts ceturtais labdarības maratons «Dod pieci», informēja «Latvijas radio» (LR).

Šogad dīdžejus - Tomu Grēviņu, Magnusu Eriņu un Aleksi Vilciņu stikla studijā ieslēdza labdarības organizācijas «Ziedot.lv» vadītāja Rūta Dimanta, bet pirmie studijas viesi bija grupa «Musiqq», kuras kompozīcija «Silta sirds» bija otra populārākā dziesma, par kuru klausītāji ziedoja «Dod pieci 2016».

Pēc maratona atklāšanas dīdžeji būs nomodā visu nakti, un pirmā jeb Tramplīna nakts būs veltīta jaunajiem Latvijas mūziķiem, kuri līdz šim nav izdevuši albumus, taču šogad īpaši izcelti «Pieci.lv» raidījumā «Tramplīns».

Labdarības maratonu «Dodpieci» rīko LR sadarbībā ar «Latvijas televīziju» un organizāciju «Ziedot.lv». Maratons šogad noritēs 144 stundu garumā no šodienas līdz 23.decembrim, bet tā mērķis ir sniegt atbalstu bērnunamos augošajiem bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu