SK «Babīte» volejbolistes intriģējošā finālspēlē izcīna Latvijas kausu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas kausa izcīņas finālā SK «Babīte» volejbolistes sestdien Daugavas sporta namā, Rīgā, intriģējošā duelī četros setos ar 3-1 pārspēja Murjāņu Sporta Ģimnāziju (MSĢ).

MSĢ volejbolistes šajā spēlē par favorītēm uzskatītajām pretiniecēm izrādīja cienījamu pretestību. Pēc diviem spēlētiem setiem rezultāts bija neizšķirts 1-1, bet turpmākajos divos setos ļoti līdzvērtīgā cīņā pārākas tomēr izrādījās «Babītes» volejbolistes, nosargājot Latvijas kausa trofeju.

SK «Babīte» volejbolistes Latvijas kausu izcīnīja arī pērn, kad ar 3-0 izdevās uzveikt RSU/MVS komandu.

Nacionālajā līgā spēlējošā MSĢ komanda pusfinālā no tālākās cīņas izslēdza valsts čempiones RSU/MVS volejbolistes. Pirmajā spēlē Ilmāra Pūliņa trenētā MSĢ pret čempionēm zaudēja ar 1-3, taču atbildes mačā revanšējās ar 3-0, gūstot panākumu arī divu spēļu summā.

Tikmēr «Babīte» pusfinālā divos mačos ar 3-0 un 3-1 uzvarēja «Rīgas Volejbola skolas» (RVS) komandu.

Plkst. 18 laukumā dosies vīru komandas. Latvijas kausa finālā otro gadu pēc kārtas spēkosies RTU/«Robežsardze» ar Jēkabpils «Lūšiem». Rīdzinieki lūkos revanšēties jēkabpiliešiem par pērn piedzīvot zaudējumu. Spēli tiešraidē translēs Latvijas Televīzijas 7. kanāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu