Bļugeram vārti un rezultatīva piespēle AHL mačā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Teodors Bļugers piektdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, taču viņa komanda Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» piedzīvoja zaudējumu.

«Penguins» izbraukumā ar rezultātu 3:7 (1:2, 1:3, 1:2) piekāpās Hārtfordas «Wolf Pack».

Bļugers ar rezultatīvu piespēli izcēlās pirmā perioda vidusdaļā, kad «Penguins» izdevās panākt neizšķirtu 1:1. Savukārt vārtus uzbrucējs guva otrā perioda vidū, tobrīd panākot rezultātu 2:5.

Kopumā šajā mačā Bļugers izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, bet spēli viņš pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. «Penguins» komandā bez latvieša pozitīvu lietderības koeficientu nopelnīja tikai vēl viens spēlētājs, kuram arī bija +1.

23 gadus vecais Bļugers šosezon piedalījies 25 mačos, guvis 6 vārtus, izdarījis 7 rezultatīvas piespēlēs un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Citā spēlē Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» komanda viesos ar rezultātu 4:5 (1:2, 3:3, 0:0) zaudēja Springfīldas «Thunderbirds».

Latviešu vārtsargs spēlē iesaistījās mača otrajā pusē, laukumā nākot uz maiņu. 24 minūtēs Gudļevskis atvairīja visus 5 pretinieku metienus.

25 gadus vecais Gudļevskis šosezon piedalījies 12 mačos, kuros viņš sekmējis 4 uzvaras pamatlaikā, vidēji ielaidis 2,82 vārtus un atvairījis 89,4% pretinieku metienu.

Vēl vienā mačā Toronto «Marlies» izbraukumā ar 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) pārspēja Ročesteras «Americans». Uzvarētāju rindās mačam nebija pieteikts uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, kuru pirmdien izsauca uz AHL no Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL).

«Marlies» ar 42 punktiem 26 spēlēs ir visas līgas un Ziemeļu divīzijas līdere, tikmēr Bļugera pārstāvētā «Penguins» ar 32 punktiem 25 mačos ir trešā Atlantijas divīzijā, kur 5. vietu ar 26 punktiem 25 cīņās ieņem Gudļevskis un «Sound Tigers».

Savukārt vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 20 punktiem 22 spēlēs ierindojas 5. pozīcijā Centrālajā divīzijā, bet uzbrucējs Rūdolfs Balcers un Sanhosē «Barracuda» ar 23 punktiem 22 spēlēs ir 6. pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu