Kristena Stjuarte pārsteidz ar dīvainu frizūru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AKM Images / GSI Media / Vida Press

«Krēslas» sāgas zvaigzne Kristena Stjuarte jau ilgu laiku lepojas ar īsu matu griezumu, taču tagad viņa vairāk atgādina panku, nevis Holivudas skaistuli.

Stjuarte Ņujorkas rajonā Soho iemūžināta pastaigājamies kopā ar draudzeni, seriāla «Mazās, jaukās meles» zvaigzni Ešliju Bensoni (Ashley Benson) – abas bija tērpušās vīrišķīgos tērpos, dodot priekšroku melnajai krāsai.

Kino aktrise uzņemtajos kadros izskatās kā pēc trakas ballītes – nogurusi un ar lieliem tumšiem lokiem zem acīm. Savukārt viņas aroda māsa slēpa savas acis aiz melnām saulesbrillēm un pastaigājās, turot rokās viedtālruni, kurā joprojām bija iesprausts tā lādētājs.

Kā zināms, 27 gadus vecā Stjuarte ir kopā «Victoria's Secret» eņģeli Stellu Maksvelu (27). Aktrise ar modeli tiekas jau gadu.

Bensone ir laba Maksvelas draudzene – Ešlija viņu sociālajos tīklos septembrī pat nodēvēja par māsu.

Par aktrises seksuālo orientāciju baumas sāka klīst 2013. gadā, neilgi pēc šķiršanās ar aktieri Robertu Patinsonu. Pati Stjuarte publiski «iznāca no skapja» populārajā «Saturday Night Live» šovā šā gada sākumā, kliedējot baumas un apstiprinot, ka ir lesbiete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu