Balceram otrās zvaigznes tituls AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: theathletic.com

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers trešdien izdarīja divas rezultatīvas piespēles un tika atzīts par spēles otro zvaigzni, palīdzot Sanhosē «Barracuda» komandai izcīnīt uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

Sanhosē vienība viesos ar rezultātu 5:2 (2:0, 2:2, 1:0) uzvarēja Tūsonas «Roadrunners», šo komandu pārspējot otro reizi divu dienu laikā, jo otrdien «Barracuda» bija pārāka ar rezultātu 3:2.

Balcers komandas biedriem asistēja Sanhosē vienības pirmo divu vārtu guvumā, kad viesi pirmā perioda vidū 33 sekunžu laikā panāca 2:0. Vispirms Jūliuss Bergmans realizēja skaitlisko vairākumu, bet pēc tam Džons Makartijs pārsvaru dubultoja.

Otrās trešdaļas sākumā «Barracuda» panāca jau 4:0 savā labā, pēc tam pārsvaru nosargājot.

Latvijas hokejists, kurš otrdien četras reizes meta pa vārtiem, šoreiz «Roadrunners» vārtus neapdraudēja, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības rādītāju.

Zīmīgi, ka Sanhosē komandai šī bija trešā spēles pēc kārtas tieši pret Tūsonas hokejistiem, pirmajā mačā piektdien zaudējot ar 1:3, kad vienīgos vārtus guva Balcers.

Šosezon latvietis, kuram šī ir debijas sezonas AHL čempionātā, 22 spēlēs atzīmējies ar trim vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības rādītāju -5. Balcers ir Sanhosē vienības rezultatīvākais spēlētājs.

Tikmēr citā mačā Teodors Bļugers palika bez rezultativitātes punktiem, bet viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» mājās ar 6:3 (1:2, 2:1, 3:0) uzvarēja Springfīldas «Thunderbirds» komandu.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Nīderlandē dzimušais Daniels Sprongs.

Bļugers pa vārtiem nemeta un bija viens no diviem uzvarētāju komandā, kurš maču noslēdza ar negatīvu lietderības rādītāju -1.

Viņš šosezon 24 spēlēs ir guvis piecus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +2.

Ar 40 punktiem 25 spēlēs visas līgas un Ziemeļu divīzijas līdere ir Toronto «Marlies», kas pirmdien uz AHL izsauca latviešu uzbrucēju Mārtiņu Dzierkalu.

Tikmēr Atlantijas divīzijā otrā ar 32 punktiem 24 mačos ir «Penguins», bet piekto vietu ar 26 punktiem 24 cīņās ieņem vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers».

Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 20 punktiem 21 cīņā ieņem piekto pozīciju, savukārt «Barracuda» ar 23 punktiem 22 spēlēs ir sestajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu