Ziemassvētku brīnums: lietuvietis momentloterijā laimē ceturtdaļmiljonu eiro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādam lietuvietim šie Ziemassvētki būs ļoti priecīgi. Viņš ieguvis līdz šim valstī lielāko momentloterijas laimestu - 250 000 eiro, vēsta portāls «lrytas.lt». Celtnieks no Marijampoles ar dēlu dosies uz Viļņu, lai izņemtu dāsno laimestu.

Pirkt loterijas biļetes vīrieti iedvesmoja kaimiņš, kurš reiz momentloterijā laimēja 5000 eiro.

Kādā decembra dienā vīrietis palūdza dēlu aiziet uz veikalu un nopirkt loterijas biļetes. Dēls nopirka divas «Sekmes 7» momentloterijas biļetes, kas katra maksāja 10 eiro. Dēls loterijā atguva samaksāto summu, taču tēva biļete bija daudz veiksmīgāka - tā ieguva maksimālo laimestu ceturtdaļmiljona eiro apmērā.

Vīrietis sacīja, ka laimestā dalīšoties ar saviem bērniem - dēlu, kam bija laimīgā roka, un meitu. Viņš ir arī liels makšķerēšanas entuziasts, tāpēc piepildīs sen loloto sapni doties makšķerēt uz Norvēģiju.

Taču viņš nedomā, ka vinnests ievērojami mainīs viņa dzīvi. «Galvenais, lai bērniem būtu vieglāk,» viņš stāsta portālam «lrytas.lt».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu