Smagares jaunā grupa laiž klajā savu «Supernovas» dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

Pašmāju dziedātāja Evija Smagare, kura pazīstama ar vairākiem solo singliem un ar piedalīšanos grupas «Prāta vētra» lielkoncertos, ar domubiedriem izveidojusi jaunu grupu «In My Head» un ar dziesmu «Sunset» nolēmusi startēt konkursā «Supernova».

«Dziesma stāsta par izlaušanos, par neatkarību, par mērķu sasniegšanu un atbrīvošanos no šķietami skaistiem kavēkļiem. Šī atbrīvošanās dod tādu inerci, ka šķiet - ir iespējams aizskriet tālāk par saulrietu. Saulriets ir metafora laimei, kuru tu esi sev parādā,» teikts grupas preses paziņojumā.

«In My Head» ir trīs mūziķu apvienība, kas dibināta 2015. gada martā Rīgā. Grupā darbojas Evija Smagare (balss), Armands Varslavāns (ģitāra) un Rugo (Rūdolfs Iļķēns, mūzikas producents). Grupa, kaut arī eksperimentējot ar dažādiem stiliem, galvenokārt darbojas elektroniskās deju mūzikas (EDM) žanrā.

Dziesmai «Sunset» gan mūzikas, gan teksta autori ir grupas dalībnieki.

2017. gada sākumā «In My Head» ir laidusi klajā savu pirmo debijas singlu «Love Had You Lost».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu