Bugatti jāatsauc vairāki desmiti Chiron

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bugatti

Lai cik ekskluzīvs, dārgs un rūpīgi salikts būtu auto, tas nav pasargāts no trūkumiem. Tagad tādi konstatēti arī Bugatti jaunākajam hiperauto Chiron, un kompānija paziņojusi par 47 eksemplāru atsaukšanu.

Atsaukuma iemesls ir defekts sēdekļu kronšteinu metinājuma vietās,

ziņo Motor.ru.

Ar bojāto Chiron īpašnieku apkalpošanu nodarbosies kompānijas dienests Flying Doctors jeb Lidojošie ārsti. Viņu pienākums būs sazināties ar mašīnu īpašniekiem un organizēt spēkratu nogādāšanu tuvākajos autorizētajos servisa centros.

Kā zināms, Bugatti Chiron ir astoņu litru W16 motors ar četriem turbo kompresoriem. Tā jauda ir 1500 ZS, bet griezes moments sasniedz 1600 Nm. Tos abām asīm novada septiņu pakāpju divu sajūgu automāts.

Paātrinājumam līdz 100 kilometriem stundā Chiron nepieciešamas 2,5 sekundes, bet

spidometra bultiņa pie 200 atduras jau 6,5 sekundes pēc starta.

300 km/h savukārt tiek sasniegti 13,6 sekundēs. Kā automobiļa maksimālais ātrums tiek norādīti 420 kilometri stundā, taču skaidrs, ka tas spēj vairāk. 1200 zirgspēkus spēcīgais Veyron Super Sport divu pretējos virzienos vērstu braucienu summā vidēji spēja attīstīt 431 km/h.

Foto: Bugatti
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu