«U2» jaunais albums iekaro ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais īru roka kvartets «U2» ar savu jauno studijas albumu «Songs of Experience» (skat. recenziju) iekarojis ASV «Billboard 200» albumu topu, kļūstot par vienīgo grupu, kurai izdevies sasniegt topa 1. vietu pēdējos četros gadu desmitos, ziņo «billboard.com».

Albums nedēļas griezumā pārdots 180 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Albums seko 2014. gada «Songs of Innocence», un tajā iekļauti tādi singli kā «The Blackout» un «You’re the Best Thing About Me». Kā viesmākslinieki un producenti ierakstā piedalījušies Komptonas reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar), arī britu blūzroka duets «Royal Blood», Raiens Teders (OneRepublic), Džeknaifs Lī (Jacknife Lee) un Stīvs Lilivaits (Steve Lillywhite).

Salīdzinājumam grupas 2009. gada albums «No Line on the Horizon» startēja ar 484 000 vienībām.

2. vietā amerikāņu kantri mūziķa Kirisa Steipltona (Chris Stapleton) studijas darbs «From a Room: Volume 2» (125 000).

Savukārt amerikāņu popmūzikas superzvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) ar savu jauno studijas albumu «Reputation» («Reputācija») noslīdējusi uz 3. vietu (70 000).

Eda Šīrana «÷» numur 4, bet «Pentatonix» Ziemassvētku albums «A Pentatonix Christmas» numur 5.

Neosoula dziedātāja Migela (Miguel) jaunais albums «War & Leisure» startējis 9. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu