Koncerta laikā uz skatuves nokrīt Kriss Rī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @Darren_Fewins

Populārais britu blūzmenis, rokmūziķis Kriss Rī (Chris Rea) nogādāts slimnīcā pēc tam, kad koncerta laikā Oksfordā nokrita uz skatuves. Kā vēsta aculiecinieki, 66 gadus vecais Rī nokrita atmuguriski aptuveni koncerta 45. minūtē.

Kā sociālajā vietnē «Twitter» raksta kāds koncerta apmeklētājs, Rī stāvējis pie mikrofona un kratījis kreiso roku, «it kā kaut kas ar to nebūtu kārtībā».

«Viņš grīļodamies devās pie mikrofona, centās to satvert ar kreiso roku, tad paspēra trīs, četrus soļus atpakaļ un nokrita,» raksta koncerta apmeklētājs.

Ārsti ziņo, ka mūziķa stāvoklis ir stabils.

Pēc nopietnām veselības problēmām pērn – trieka, vēzis - mūziķis šogad ir atgriezies uz veselības takas ar jaunām dziesmām, kas veltītas ceļa tematikai - Road Songs for Lovers. Rī šoruden devies Eiropas koncertturnejā un tās ietvaros pavisam nesen, 10. novembrī uzstājās Igaunijas galvaspilsētā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu